Kini, Perniagaan Internet Kian Meriah di Malaysia.

Go down

Kini, Perniagaan Internet Kian Meriah di Malaysia.

Post  aimanxkisah on Tue May 20, 2008 3:44 pm

Kini, Perniagaan Internet Kian Meriah di Malaysia.

Salam bertemu kembali. Setelah hampir 2 tahun laman web ini beroperasi, pelbagai pengalaman dan pengajaran diperolehi. Ramai kawan dan kenalan diperolehi. Kini, kami tampil dengan wajah baru, hasrat baru, produk baru, gaya baru... untuk mengembangkan industri e-Dagang di Malaysia.

Hasrat kami, Klik4Biz.com akan menjadi Portal e-Dagang untuk pengeluar-pengeluar produk untuk memasarkan produk mereka secara Online. Mereka tidak lagi perlu memiliki laman web sendiri dengan kos besar dan pengurusan yang sulit. Jadi, laman web Klik4Biz.com akan ditambah dengan pelbagai produk dalam masa terdekat. Jika anda mempunyai produk untuk di pasarkan di Klik4Biz.com dengan cara Reseller Program ini, sila hubungi pihak Admin. Kami sangat mengalu-alukannya.

SILA BACA DENGAN TELITI : Buat permulaan, kami mencari anda yang berminat menjadi Reseller kami. Oleh itu kami perkenalkan satu produk mudah dan murah. Dengan itu anda mudah menjadi Reseller Aktif dan mula membuat promosi dan mendapat pendapatan. Namun begitu, tawaran ini TERHAD kepada 500 orang PERTAMA sahaja! Jadi jangan lepaskan PELUANG yang HEBAT ini.
*Selepas 500 orang telah aktif, produk ini akan dijual dengan harga RM50.00 untuk 3 keping.

Pengenalan: Lawati web kami:
www.Klik4Biz.com/aimanxkisah
www.Klik4Biz.com/aimanxkisah
www.Klik4Biz.com/aimanxkisah

1. Apakah kelebihan Klik4Biz.com dan kenapa perlu menyertai program ini.?

Banyak kelebihannya, Klik4Biz.com menyediakan kaedah promosi secara online di internet. Klik4Biz.com juga menyediakan Affiliate Program untuk produk yang dipromosi untuk pelanggan pelanggannya dan kepada semua
orang kerana permintaan pasaran yang semakin bertambah setiap hari.
Anda juga boleh mempromosi Pakej Produk Klik4Biz.com secara MANUAL dan mendaftarkan pelanggan anda di laman web anda. Ini akan memberi peluang kepada rakan-rakan yang tiada kemudahan internet menyertai anda. Kami akan masukkan BORANG MANUAL di laman web ini.

2. Adakah perniagaan Klik4Biz.com ini merupakan Skim Pelaburan atau Skim-skim dalam internet?

Bukan. Perniagaan ini adalah perniagaan promosi dan jualan yang biasa (Gaya POS). Bukan pelaburan yang menjanjikan pendapatan tetap. Klik4Biz.com menawarkan Affiliate Program atau Reseller kepada pembeli kami. Pendapatan
maksimum sehingga RM50,000.00 atau LEBIH untuk setiap Pakej Produk yang anda beli. Jumlah pulangan yang berpatutan pada harga produk yang dipromosi. Tiada pendapatan harian tetap, segalanya bergantung kepada usaha dan strategi anda.

3. Adakah Klik4Biz.com memberi jaminan bahawa saya akan mendapat pendapatan tersebut seperti ilustrasi yang dinyatakan?

Tidak. Ini bergantung kepada usaha anda mempromosikan Klik4Biz.com ini kepada seberapa ramai kenalan anda. Namun anda juga berpeluang untuk mendapat pendapatan tersebut dengan adanya sistem auto-referral Klik4Biz.com. Pendapatan e-wallet anda akan di bank in pada minggu ke-3 dan ke-4 setiap bulan. Pembelian ulangan boleh dilakukan dengan menggunakan akaun e-wallet anda di Klik4Biz.com. Sila kemaskini maklumat akaun bank anda.


4. Mengapakah Klik4Biz.com tidak menjual secara terus produk tersebut kepada pelanggan, sebaliknya menyediakan Affiliate Program atau Reseller?

Affiliate Program merupakan kaedah PROMOSI/penjualan secara berkongsi keuntungan, jimat masa dan kos efektif. Kaedah yang amat praktikal di zaman ini. Secara tidak langsung kita sama-sama dapat berkongsi mata pencarian untuk menampung perbelanjaan harian kita.

5. Jika saya telah membuat belian produk Klik4Biz.com, perlukah saya membeli produk ulangan setiap bulan?

Tidak. Anda boleh membuat pembelian ulangan, apabila penjimat minyak Klik4Biz.com sudah habis, agar anda terus menikmati penjimatan minyak dan penambahan kuasa enjin kereta anda secara berterusan. Pembelian ulangan juga akan menambah pendapatan sebagai sekali lagi di masa akan datang.

6. Sekiranya saya berminat hendak menyertai Klik4Biz.com, apakah yang perlu saya lakukan?

Anda perlu mendaftar untuk pembelian pakej produk promosi, buat bayaran kepada Klik4Biz.com. Setelah pengesahan bayaran diterima, pihak Klik4Biz.com akan mengaktifkan status anda sebagai Affiliate Program atau Reseller dan anda boleh terus mempromosikan referral web anda untuk menikmati potensi komisyen seperti yang tertera .

www.Klik4Biz.com/aimanxkisah

Kami mengalu-alukan penyertaan anda dalam mempromosikan Produk Hebat ini disamping kami mengagih-agihkan kos promosi kepada anda. Setiap jualan, kami agihkan kembali kos promosi kepada anda sebagai imbuhan.

NOTA : Setiap pembelian 1 pakej Klik4Biz.com, anda berpeluang menjana pendapatan sehingga RM 50,000.00.

SISTEM kami SANGAT UNIK dalam membantu anda memperluaskan pemasaran anda. Semua pelanggan yang berminat (Daftar PERCUMA) akan didaftarkan terus dibawah anda. Anda boleh mempunyai sebanyak mungkin pelanggan (Senarai Downline). Apabila mereka CONFIRM membuat PEMBELIAN (UPGRADE), sistem AUTOMATIK akan menyusun mereka dalam MATRIK gandaan 5 (5x5). Dalam susunan inilah pembayaran komisyen diberikan. Jika ada pelanggan/downline yang ke-6 yang UPGRADE, sistem akan SPILLOVER ke level ke-2.

Selepas anda mempunyai 5 DIRECT PAID MEMBER, pelanggan baru yang mendaftar di laman web anda akan disusun dibawah 5 PAID MEMBER yang pertama. Ini akan memberi galakkan kepada mereka untuk melakukan promosi laman web mereka!
Oleh itu, TIADA istilah "PARKING LOT" di Klik4Biz.com. Hanya PAID MEMBER akan mendapat ganjaran.

Tahniah kepada anda. Kepada yang BELUM UPGRADE / membuat pembelian Pakej Klik4Biz, sila bertindak segera. Anda mungkin mendapat limpahan downline PERCUMA hasil tajaan UPLINE anda.

Terima Kasih atas sokongan anda.
Teruskan PROMOSI laman web anda.

Pengenalan: Lawati web kami:
www.Klik4Biz.com/aimanxkisah
www.Klik4Biz.com/aimanxkisah
www.Klik4Biz.com/aimanxkisah

aimanxkisah
New Member

Male
Number of posts : 10
Location : shah alam
Registration date : 2008-05-15

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum